Aanstaande donderdag staat de wedstrijd tegen FC Arouca op het programma en dat het leeft bij de supporters is nog maar een understatement.

Nico-Jan Hoogma tegenover de Volkskrant: “Ik merk dat het enthousiasme enorm is. Dit is één groot avontuur, voor iedereen. Er zijn inmiddels 8500 kaarten verkocht, we hopen dat het ondanks de vakantie goed vol zit donderdag.En volgende week gaan er 700 Heracles-supporters naar Portugal. Dat vinden wij heel bijzonder. Iedereen wil dit meemaken. We willen zo goed mogelijk voor de dag komen en ons als club profileren in Europa.”

Daarnaast vliegt Heracles met de gehele selectie naar Portugal. “Dat idee kwam vanuit de clubleiding en past bij deze club.”

Lucratief is het allemaal nog niet. Het wordt pas financieel aantrekkelijk als de poulefase is bereikt. “Ik vind dat we er alles aan moeten doen om dat te halen. We proberen het team zo goed mogelijk te faciliteren. Natuurlijk zijn we trots op wat we bereikt hebben, maar we moeten ook niet te veel achteromkijken. Het verleden telt niet meer, nu willen we winnen ook. De blik moet op de komende wedstrijden en daarin moeten we het maximale uit onszelf halen.”

Sponsoren

Reacties (29)

Reageer nu!