Ajax kwam gisteren met een redelijk late goal nog goed weg met een 1-1 gelijkspel. De Ajaxieden waren dan wel beter, hadden meer balbezit en meer kansen, maar incasseerde toch die hatelijke tegengoal in eigen huis.

Debutant Dolberg maakte nog wel gelijk, waardoor alles nog open ligt voor de Ajacieden, maar dat het moeilijk wordt staat nu al vast. Heracles wil “niet in die val trappen”. Zo laat John Stegeman weten aan Voetbal International.

“We hebben gisteren ook naar Ajax – PAOK Saloniki gekeken. Laat dat een les voor ons zijn. Volgens mij had Ajax zeventig procent balbezit, maar gingen die Grieken met 1-1 naar huis. Ik heb me door kenners laten vertellen dat Arouca eenzelfde type ploeg is.”, vervolgt Stegeman. “Vanuit de counter, compact, de duels niet schuwen. Uit statistieken blijkt dat ze vaak scoren uit spelhervattingen en de omschakeling. Daarvoor zijn we dus gewaarschuwd.”

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!