Mike te Wierik viel gisteren tijdens de wedstrijd tegen Arouca uit. De verdediger wilde een lange bal onderscheppen en bij het neerkomen liet hij meteen merken dat er wat mis was.

“Ik raakte Jaroslav Navratil in het voorbijgaan, toen ik op de grond kwam voelde ik wat knakken. Vervolgens lukte het niet meer om te kunnen sprinten.” Zegt hij tegenover Twente Sport. “Vrijdag zullen we foto’s laten maken en dan maar hopen dat het allemaal meevalt met de blessure.”

Ook hij baalde als een stekker van het gelijke spel tegen de Portugezen. “Eigenlijk was er tijdens de wedstrijd voor ons geen vuiltje aan de lucht. We hadden zeker drie keer moeten scoren. Dan is het natuurlijk klote dat het maar 1-0 staat en je alsnog een goal tegen krijgt.”

“De trainer zie ook dat we goed hadden gespeeld, hadden laten zien dat we de betere waren. Als we dat daar ook kunnen doen, is er een goede kans dat wij het zijn die doorgaan. We zullen er daar in elk geval opnieuw volle bak voor gaan.”

Update 29 juli, 13:20

Onderzoek heeft uitgewezen dat Te Wierik zijn voet heeft gekneusd. John Stegeman heeft goede hoop dat Te Wierik in de uitwedstrijd tegen Arouca weer inzetbaar is.

Sponsoren

Reacties (72)

Reageer nu!