Heracles Almelo heeft vanmiddag zijn laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding met 0-0 gelijk gespeeld tegen de het Turkse Karabukspor. Heracles speelde met een b-team. De spelers van afgelopen donderdag kwamen op Robin Pröpper na niet in actie.

Deze middag waren in Mariënberg Peter Reekers en Brian van Loo de eindverantwoordelijken en zat John Stegeman, René Kolmschot en Rob Alflen op de tribune. Dan de wedstrijd. De wedstrijd was niet spectaculair. Beide teams wisten nauwelijks kansen te creëren en het spel speelde zich af op het middenveld. Het goede nieuws was dat Wout Droste weer terug is en speelde na lange tijd weer een wedstrijd en dat ging prima.

Ook in de tweede helft was de amusementswaarde niet hoog. De kansen waren spaarzaam en beide doelmannen konden hun doel schoon houden. Ook na enkele wissels bleef het zoals de wedstrijd begon: 0-0.

Aanstaande donderdag wacht de return in de Europa League. Heracles speelt dan in Portugal tegen FC Arouca en moet de 1-1 zien goed te maken. Het duel in Arouca begint om 19.00 uur Nederlandse tijd (18.00 uur lokale tijd).

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!