Donderdag is het dan eindelijk zover. Na een hele zomer wachten kunnen wij deze week eindelijk afreizen naar onze Europese bestemming.

En dat avontuur gaan we aan met meer dan 900 Heraclieden! 900 Heraclieden die de verre trip naar Portugal geboekt hebben en er daar een leuk feestje van gaan maken. Gisteren speelde Wout Droste weer mee met de (uit grotendeels bestaande tweede) selectie en de kans is groot dat hij op tijd fit is voor de return in en tegen Arouca. Of hij in de basis zal starten is natuurlijk nog maar de vraag, aangezien Tim Breukers het afgelopen donderdag prima deed. De selectie is er in ieder geval wel sterker van geworden!

Het merendeel van de supporters zal zich in het centrum van Porto begeven. Een kleine peiling onder de bezoekers wees dat uit. We hebben een kleine geografische weergave gemaakt van waar een klein deel van de supporters zich bevinden.

[google_maps id=”20303″]

 

Sponsoren

Reacties (30)

Reageer nu!