Vincent Vermeij mag zich snel speler noemen van onze Zwart-Witte Trots. Fox Sports meldt dat de aanvaller maandag medisch wordt gekeurd bij Heracles Almelo.

Eerder meldden we al dat de transfer van de aanvaller aanstaande was. Beide clubs waren uiteindelijk toch tot een akkoord gekomen na een moeizame start van de onderhandelingen. De clubtopscorer van De Graafschap wordt gehaald als vervanger van de naar AZ vertrokken Wout Weghorst. Vermeij is opgelucht. “Ik ben blij dat alles achter de rug is”, vertelt hij zondagavond aan de Gelderlander. “Tijdens de open dag van De Graafschap (zondag, red.) kreeg ik te horen dat het rond was.”

Update, 01-08 13:52 uur

Vincent Vermeij sluit morgen al aan bij de training van Heracles. De bedoeling is dat de spits dinsdag tekent. De 21-jarige aanvaller krijgt rugnummer 19 en reist woensdag mee naar Portugal. Spelen mag hij nog niet tegen FC Arouca.

Sponsoren

Reacties (62)

Reageer nu!