Heracles Almelo heeft de vervanger voor Wout Weghorst binnen. Vincent Vermeij komt over van De Graafschap en heeft in Almelo een contract voor drie jaar getekend met een optie voor nog een seizoen. Heracles betaalt vijf ton voor de aanvaller.

De Almeloërs waren al een tijdje bezig om de aanvaller te strikken en dat ging het afgelopen weekend in een stroomversnelling. Beide clubs kwamen nader tot elkaar en kwamen uiteindelijk tot een akkoord over de transfersom. De 21-jarige spits werd vandaag medisch gekeurd en gepresenteerd. Eerder haalde Heracles Robin Pröpper al van het gedegradeerde De Graafschap.

Of hij zijn debuut in Europa gaat maken, is nog maar de vraag. Heracles zal dan namelijk eerst een ronde verder moeten komen, aangezien de speler voor donderdag nog niet speelgerechtigd is.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!