Hans Mol, commercieel manager bij Heracles is verbaasd over het stadion van FC Arouca. De Portugese club (nummer vijf van vorig seizoen in Portugal) speelt in een stadion dat in Nederland niet zou misstaan in de amateurcompetities.

Dat zegt hij tegenover de TC Tubantia. Hij is alvast vooruit gereisd om zaken te regelen. “Niet wat je verwacht bij Europees voetbal. Maar dat moet je meteen uit je hoofd zetten, want het heeft wel veel sfeer. We zijn wel echt ergens anders, en in die zin is het dus juist weer wel Europees voetbal.”

Voor sponsoren dienen er ook allerlei dingen geregeld te worden. “Dan zeggen ze dat de sponsors misschien hier kunnen zitten, of misschien daar. Wij willen het graag zeker weten natuurlijk. Het is soms moeilijk om afspraken te maken. We wilden zaken doen met de politie in Arouca, maar daar hebben ze alleen een veldwachter, bij wijze van spreken. Zij voorzien geen problemen, er gebeurt daar nooit wat. De enige keer dat het stadion vol zit, is als Benfica en Porto op bezoek komen, dan is het uitverkocht. Tijdens die duels is nooit iets voorgevallen. Daar gaan ze nu ook van uit.”

Kunnen jullie je al voorstellen dat daar straks gewoon bijna duizend Heraclieden de club gaan aanmoedigen?? Wij kunnen niet wachten!

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!