Heracles gaat proberen om Lerin Duarte te verleiden voor een terugkeer naar de Eredivisie. De 26-jarige middenvelder heeft momenteel geen club, nadat zijn contract met Ajax werd ontbonden.

De transfer zou een pikante zijn. In 2013 maakte Duarte juist de overstap van Heracles naar Ajax voor om en nabij de drie miljoen euro. In het begin had Duarte geregeld een vaste basisplaats met onder meer wedstrijden tegen Barcelona. Blessures gooiden echter roet in het eten.

De zaakwaarnemer van Duarte geeft aan dat de interesse van onder meer Heracles ervoor gezorgd heeft dat zijn contract bij Ajax ontbonden werd: “Door de interesse van onder meer Heracles hebben Lerin en ik Ajax gevraagd om zijn contract tot de zomer van 2017 te ontbinden. Er zijn meerdere clubs geïnteresseerd in de speler, maar Heracles zou het meest concreet zijn.” Aldus Winny Haatrecht tegenover De Telegraaf.

Ajax verhuurde Duarte onder meer aan SC Heerenveen en NAC Breda, waar hij ook geen potten meer kon breken. Heracles lijkt wat dat betreft een ideale club om weer op zijn oude niveau te halen.

Duarte in zijn niveau van twee jaar geleden zou een aanwinst voor iedere Eredivisie club zijn!

Sponsoren

Reacties (41)

Reageer nu!