John Stegeman kan aankomende zondag tegen Willem II niet beschikken over Peter van Ooijen en Ramon Zomer. Joey Pelupessy en Vincent Vermeij zijn nog een vraagteken.

De Tubantia meldt dat Ramon Zomer al langer met pijn in zijn knie rondloopt en dat hij momenteel een traject in gaat om zijn knie weer te laten genezen. Peter van Ooijen kreeg in de wedstrijd tegen Roda JC de knie van Paul Gladon in zijn ribben en heeft hierdoor een kneuzing opgelopen.

Joey Pelupessy verstapte zich deze week op de training en heeft hierdoor vocht boven zijn enkel. Mocht Joey Pelupessy niet kunnen spelen, dan zal Mark-Jan Fledderus hoogstwaarschijnlijk zijn vervanger zijn.

Naast deze steunpilaren is ook onze nieuwe aankoop Vincent Vermeij een vraagteken. Hij heeft last van zijn rug. Wout Droste is wel helemaal hersteld, maar is nog niet wedstrijdfit. Hij zal eerst minuten moeten maken in het tweede elftal om weer op volledige sterkte te kunnen aantreden in de Eredivisie.

John Stegeman kijkt uit naar de wedstrijd tegen Willem II, die volgens de trainer “getergd” zullen zijn. Over de wedstrijd tegen Roda is hij ook vrij duidelijk. “Ik ben er niet teleurgesteld over. We zijn vroeg begonnen met twee Europese wedstrijden, het heeft impact gehad. Maar we hebben drie keer niet verloren, daar moeten we energie uithalen.”

Sponsoren

Reacties (15)

Reageer nu!