De bizarre slotfase in de wedstrijd tegen Willem II kwam natuurlijk door Paul Gladon. De spits wist voor het eerst in de historie van het Nederlandse voetbal twee penalty’s te missen binnen een minuut.

De aanvaller kon het zelf ook amper bevatten en kon wel door de grond zakken. “Ik denk dat iedereen het over mij zal hebben. Zo van: heb je dat van Gladon gezien? Iedereen zei dat ik hem gewoon moest nemen, dus dat deed ik ook. Bij die penalty dacht ik: ik neem de wedstrijdbal mee naar huis.” Zegt de aanvaller tegenover Fox Sports.

“k hoop dat ik nu nog op het lijstje van strafschoppennemers sta, ik ben benieuwd wat ze zeggen.” Ondanks deze missers maakte hij wel “gewoon” twee goals vandaag “Twee goals maken als spits is altijd mooi natuurlijk. En we hebben met 3-1 gewonnen, dat is het belangrijkste.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!