Thomas Bruns heeft soms nog steeds last van de kater, overgehouden aan de uitschakeling in de Europa League, maar is blij dat de knop is omgezet en er weer lekker gevoetbald wordt.

Vanmiddag won Heracles overtuigend van Willem II. “We hebben het nog weleens over Arouca. Het blijft zuur. Maar we hebben nu laten zien dat we een goed team hebben en goed kunnen voetballen.” Aldus de middenvelder tegenover de TC Tubantia. Persoonlijk was hij uit op revanche. “Tegen Arouca heb ik niet m’n beste wedstrijd gespeeld. Maar dat geldt voor de hele ploeg, denk ik. Vorige week heb ik een half uurtje gespeeld, na een invalbeurt. Ook een beetje ongelukkig. Maar vandaag heb ik wel redelijk gevoetbald voor m’n gevoel en rechtgezet wat ik vorige week heb nagelaten.”

Vooral zijn aandeel in de 2-0 was groot. “Ik heb met Brahim de afspraak dat, wanneer hij naar binnenkomt en er ruimte is, hij ‘m direct geeft. Paul stond in m’n gezichtsveld, ik liet ‘m op m’n voet vallen en hij schoot ‘m goed binnen.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (1)

Reageer nu!