Heracles heeft Lerin Duarte binnen! De middenvelder maakte drie jaar geleden de overstap naar Ajax, waar hij niet kon aarden en is inmiddels weer terug op het oude nest!

Hoogma verklaart de transfer van Duarte: “Het aantrekken van Lerin zien wij als een buitenkans.Wij kennen zijn voetballende kwaliteiten van zijn eerdere periode in het shirt van Heracles Almelo. Gezamenlijk willen wij ervoor gaan zorgen dat Lerin weer de oude Lerin wordt. Het vertrouwen daarin spreken we uit middels het driejarige contract.” Aldus de directeur op heracles.nl.

Lerin Duarte is ook blij met de terugkeer naar Almelo. “Ik voel veel vertrouwen bij de club. Bovendien heb ik hier al goede jaren gehad. Op dit moment is het voor mij het belangrijkste dat ik weer ga voetballen. Ik wil me graag weer bewijzen en mezelf weer op mijn oude niveau terugbrengen.”

Duarte kwam in het verleden uit voor Heracles en groeide daar op tot een van de uitblinkers. Daarvoor kwam hij uit voor Sparta. Hij is zelfs één keer geselecteerd voor het Nederlands elftal.

Foto: Heracles.nl

Sponsoren

Reacties (68)

Reageer nu!