Vorige week werd Lerin Duarte transfervrij overgenomen van Ajax. De middenvelder zat bij Ajax op een dood spoor en mag bij Heracles weer proberen de draad weer op te pakken.

Conditioneel staat hij er niet best op, zo lijkt het. “Hij moet sterker en fitter worden. Dat gaan we doen door een combinatie van groepstraining en individuele training. We hopen dat hij over een paar weken minuten kan gaan maken bij het tweede elftal, dat gaan we uitbouwen richting minuten bij het eerste.” Zo laat John Stegeman weten aan Voetbal International die laat weten wel erg blij te zijn met Duarte.

“De afgelopen jaren heeft hij het moeilijk gehad, maar Lerin is nog steeds echt een kwaliteitsspeler. Bovendien vergroten we hiermee de concurrentie op het middenveld, waar Joey Pelupessy, Illiass Bel Hassani en Thomas Bruns het nu goed doen. Zij worden zo geprikkeld om het nóg beter te doen.”

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (38)

Reageer nu!