Het worden nog drukke tijden voor de technische staf om in de laatste week van de transferdeadline nog een ten opzichte van vorig seizoen gelijkwaardig elftal op de been te krijgen.

De Telegraaf meldt dat John van den Brom Iliass Bel Hassani als de ideale opvolger ziet van Markus Henriksen. De Noorse middenvelder wordt gelinkt aan Anderlecht en het heeft er alle schijn van dat hij deze zomer nog gaat vertrekken uit Alkmaar. Bel Hassani zou zelf ook wel oren hebben naar een overgang naar Alkmaar, waar hij oud-teamgenoot Wout Weghorst weer zou tegenkomen.

De transfer carrousel draait weer op volle toeren en daar lijkt Heracles nu een beetje “de dupe” van te worden. Natuurlijk is het fijn dat er geld in het laatje komt en natuurlijk zijn dit keiharde bevestigingen dat de in- en verkoop van spelers door het bestuur van de allerhoogste plank zijn.

Het is alleen zo zuur dat dit allemaal plaatsvindt, terwijl de competitie al drie wedstrijden onderweg is.

Sponsoren

Reacties (26)

Reageer nu!