Het is officieel! Paul Gladon zet zijn carrière voort in Engeland. Eerder berichtten wij al een overgang naar Wolverhampton Wanderers, maar ook Heracles bevestigt nu via de officiële site de overgang van de 24-jarige aanvaller.

Paul Gladon kwam vorig jaar over van Sparta Rotterdam en was voornamelijk de stand-in voor Wout Weghorst. In totaal kwam hij 24 keer binnen de lijnen waarin hij vier keer wist te scoren. Met name in de play-offs liet hij zich gelden. Met een goal tegen Groningen en tegen Utrecht had hij een belangrijk aandeel in de plaatsing voor ticket naar de Europa League. Naar verluidt levert de verkoop van Gladon Heracles 2 (!) miljoen euro op.

Nico-Jan Hoogma: “We gunnen Paul deze mooie overstap naar een grote club als Wolverhampton Wanderers van harte.Hij heeft zich afgelopen seizoen achter Wout Weghorst prima ontwikkeld en was aan het einde van het seizoen en in de play-offs om Europees voetbal van groot belang voor ons. Bovendien is Paul een goede prof en een prettige persoonlijkheid. Wij hebben met Vincent Vermeij al een prima spits in onze selectie, maar uiteraard gaan we kijken of we een vervanger kunnen halen.” Aldus de directeur op de officiële site van Heracles.

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!