John van den Brom, trainer van AZ, heeft bevestigd dat de Alkmaarders interesse hebben in Iliass Bel Hassani.

Tegenover de camera’s van Fox Sports geeft hij aan dat Bel Hassani “één van de kandidaten” is. “We verwachten dat Markus weggaat, en moeten daarom iets gaan doen.”

Maar Iliass Bel Hassani is niet de enige gegadigde. “Ik heb geen zin om te reageren op allerlei namen. Intern kunnen we het ook nog oplossen met Joris van Overeem, die ook heel goed op de positie van Henriksen kan spelen.” Aldus Van den Brom.

Bel Hassani zelf ziet een overstap naar AZ ook wel zitten, maar AZ heeft zich nog niet officieel gemeld in Almelo. “Ik volg internetsites en zie m’n naam weleens voorbijkomen, maar ik heb geen contact gehad met AZ. M’n zaakwaarnemer ook niet. Ik ben benieuwd of ik bij het vertrek van Henriksen op nummer één of twee sta.”

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!