Vandaag werd bekend dat Samuel Armenteros weer terug op het oude nest is. Bij Heracles hoopt de aanvaller de vorm weer te pakken waarmee hij bij de Almeloërs vertrok.

“Ik moet het allemaal nog even laten bezinken. Vorige week werd ik benaderd, dat was net voor het vertrek van Paul Gladon (verkocht aan Wolverhampton Wanderers, red.). We hadden een tijdje geleden ook contact gehad. Er speelden de afgelopen tijd veel dingen, ik ben al drie maanden aan het onderhandelen met clubs.” Zo laat hij weten tegenover de TC Tubantia.

“Er speelden de afgelopen tijd veel dingen, ik ben al drie maanden aan het onderhandelen met clubs. Er waren plekken bij waar ik niet heen wilde, waar ik over twijfelde, dan moet je het niet doen. Bij Heracles had ik dat niet, dit is een club waarvan ik weet hoe dingen gaan.Ik wil lekker voetballen, in Nederland,vlakbij familie en vrienden.”

Armenteros ziet dat de club volop in bloei is en is blij met de bekenden die hij hier weer tegenkomt. “De club is gegroeid, het stadion helemaal anders. Maar de mensen zijn nog hetzelfde, dat is fijn.”

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!