Om jullie een optimale ervaring te bieden op HAFC hebben we een nieuw reactiesysteem geïntroduceerd.

Het zal voor veel mensen eventjes wennen zijn, maar we kunnen echt niet anders dan er een kleine drempel op te zetten door het reageren achter een account te zetten. Het grote voordeel is dat (bijna) iedereen tegenwoordig een Facebook account heeft en (mocht je niet onder je Facebook account willen of kunnen reageren), dan is een HAFC account gemaakt binnen 30 seconden. Anoniem reageren kan nog steeds, maar dient helaas wel eerst goedkeuring te krijgen.

We vinden het heel erg belangrijk dat Heracles supporters een plek hebben om met elkaar in discussie te gaan en elkaar op de hoogte te houden van Heracles. Daarom willen we eerst kijken hoe dit de bezoekers bevalt om later te besluiten of we hiermee wel of niet doorgaan.

De voordelen van het nieuwe systeem op een rijtje:

  • Reacties liken;
  • Reacties verbergen;
  • Sorteren van reacties op nieuw, oud, en meest gewaardeerd;
  • Eerder geplaatste reacties van gebruikers lezen;
  • Reacties rapporteren (bij misbruik);
  • Reageren op reacties

 

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!