Gisteren werd bekend dat Iliass Bel Hassani naar AZ is getransfereerd. AZ is blij met het aantrekken van de creatieve middenvelder. “Een van de smaakmakers van de Eredivisie.”

“Iliass is een creatieve, technisch vaardige middenvelder die zich de afgelopen seizoenen heeft opgewerkt tot een van de smaakmakers van de Eredivisie. We volgden Iliass al geruime tijd en nu hadden we de mogelijkheid om hem te halen. Met de kwaliteiten en creativiteit die Iliass meebrengt, is hij een goede aanvulling voor ons middenveld.” Aldus AZ directeur Max Huiberts op de website van AZ.

Bel Hassani is zelf ook helemaal in de wolken. “Iedereen in de club is positief en heeft me hoog zitten. AZ doet altijd rond de vierde plek mee. Ik heb net Wout Weghorst en Ben Rienstra gesproken. Drie oud-Heraclieden bij elkaar, dat maakt de aanpassing makkelijker. Ik wil laten zien waarom AZ me heeft gehaald. Afgelopen jaar heb ik een goed seizoen gedraaid, dat geeft me het vertrouwen dat ik hier mee kan. Ik ga elke dag keihard trainen en het m’n concurrenten zo moeilijk mogelijk maken.”

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!