Heracles heeft momenteel 29 spelers in de selectie zitten en daarvan zullen er na vandaag ongetwijfeld 28 overblijven.

Jan Smit geeft aan dat er namelijk geen vervanger aangetrokken wordt voor Bel Hassani. De selectie blijft dan zoals die is. “Als er verder niemand meer weggaat, gaan wij niets doen”, zegt voorzitter Jan Smit in gesprek met TC/Tubantia. “Voor Gladon hebben we Samuel Armenteros gehaald, voor Bel Hassani hebben we Duarte. De selectie bestaat uit 29 spelers, zonder Iliass zijn dat er 28.”

Jan Smit geeft aan dat hij er vanuit gaat dat Bel Hassani gaat vertrekken. “Echt zeker is het pas als alles rond is.” AZ heeft al een bod uitgebracht op de middenvelder, dat door Heracles is afgewezen. “Maar een eerste bod is in deze transfertijd vrijwel altijd te laag.” Besluit de preses.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!