Vandaag is het 31 augustus. En dat betekent dat de laatste dag van de transferperiode is aangebroken!

Wat gaat dit betekenen voor Heracles? Het leek in eerste instantie een rustige zomer. Heracles kon op volle oorlogssterkte (dan wel zonder Weghorst) meedoen aan de Europa League en tot donderdag bleef het elftal verder intact. Met Kuwas, Duarte, Van Mieghem en Vermeij leek Heracles er alleen maar sterker op te zijn geworden. Maar…

De voetbalwereld is gek geworden. Twee miljoen werd er afgelopen donderdag overgemaakt naar de rekening van Heracles voor Paul Gladon en voor je met je ogen kon knipperen, was hij al verkast naar Wolverhampton Wanderers. Met het vastleggen van Armenteros reageerde Heracles ontzettend snel en dan heb je binnen een week een compleet andere voorhoede! Tel daar het vertrek van Iliass Bel Hassani bij op (clubs en speler onderhandelen momenteel met AZ) en de carrousel komt weer opnieuw op gang.

Jan Smit heeft aangegeven dat er geen vervanger wordt aangetrokken voor Bel Hassani. Maar er gebeuren gekke dingen op de laatste transferdag! Wil Ajax nog wat spelers die net buiten de boot vallen nog ergens stallen? Zij stikken momenteel van de middenvelders (hint) en met het aantrekken van Hakim Ziyech is de concurrentie daar moordend!

We gaan het allemaal zien vandaag. Wat er ook gebeurt. De selectie zoals die er nu voorstaat is nu al een van de sterkte selecties die wij sinds de oprichting van HAFC hebben meegemaakt! En dat verdient nu al een dikke pluim!

 

Sponsoren

Reacties (35)

Reageer nu!