Heracles speelt morgen de oh zo belangrijke wedstrijd tegen Excelsior. De Rotterdammers staan een punt voor op de Heraclieden en bij winst gaat Heracles voorbij Excelsior.

Een overwinning betekent tevens het bereiken van de subtop en wat zou dat lekker zijn! Gezien de resultaten van de afgelopen weken mag Heracles niet klagen. Er zijn niet bijzonder veel punten vergaard, maar daar tegenover staat dat daar een wedstrijd tegen de het in vorm verkerende Feyenoord en twee lastige uitwedstrijden tegen Roda en ADO bij zaten. Bovendien werd alleen de wedstrijd tegen Feyenoord verloren, maar die hebben het hele seizoen nog niet verloren, dus wat zegt dat?

Enfin. Het verleden is geweest en het gaat om de wedstrijd die morgen plaatsvindt. Excelsior bewijst ook dit seizoen weer een slimme ploeg te zijn, dat met Mitchell van der Graag een trainer heeft dat weet hoe punten gepakt moeten worden, door zijn ervaring in de Portugese competitie. Daarnaast heeft Excelsior goed ingekocht deze zomer. Onder andere Mike van Duinen kwam over van Fortuna Düsseldorf. Daarnaast kwamen ook Fredy Ribeiro, Anouar Hadouir, Arghus Soares Bordignon, Danilo Pantic, Hicham Faik, Jeffry Fortes, Leeroy Owusu, Milan Massop, Ryan Koolwijk en Terell Ondaan  naar Rotterdan,

Excelsior verloor de laatste twee wedstrijden van ADO en Feyenoord. Daarvoor won het wel uit van Twente en thuis van Groningen. Het is en blijft oppassen geblazen!

Bij Heracles zijn er een aantal wijzigingen opgetreden sinds de laatste wedstrijd tegen ADO. Onder meer Iliass Bel Hassani is weggegaan. Daartegenover staat het aantrekken van Samuel Armenteros, die met Vermeij mag gaan bepalen wie er in de spits zal gaan staan, alhoewel het niet helemaal zeker is of Armenteros nu al kan spelen.

John Stegeman is mede door de veranderingen binnen het team op zijn hoede. “We zijn een aantal basisspelers kwijtgeraakt en dat gaan we zo goed mogelijk opvangen. Maar het zal niet meteen een geoliede machine zijn. We hebben een aantal opties voor de opstelling van morgenavond, daar ga ik nog even over nadenken. We hebben goede spelers gehaald maar het moet allemaal weer gaan passen. Daar hebben we alle vertrouwen in.”

“Ik heb Excelsior een paar keer gezien en die ploeg maakt een uitstekende indruk”, vervolgt Stegeman. “Ze hebben een goede organisatie en voetballen met durf en lef. Met Ryan Koolwijk en Luigi Bruins beschikken ze over goede spelers op het middenveld. Voorop hebben ze veel snelheid en doelgerichtheid en achterin staan ze goed.” Aldus de trainer op heracles.nl.

Aanvang: 20:45
Arbiter: Manschot
Stadion:Woudestein, Rotterdam

 

Sponsoren

Reacties (17)

Reageer nu!