Het seizoen van Mark-Jan Fledderus is ten einde. De middenvelder heeft zijn achterste kruisband van zijn linkerknie gescheurd.

De middenvelder viel in de wedstrijd tegen Excelsior in de tweede helft in voor Dario Vujicevic, maar raakte geblesseerd. Met pijn en moeite heeft hij de wedstrijd uit kunnen spelen (waarvoor diep respect voor zijn karakter), maar nu blijkt dat de blessure zo ernstig is, dat hij de rest van het seizoen nu zal moeten gebruiken om te moeten herstellen.

“Het was eigenlijk een heel vreemd moment.” Aldus Fledderus op de website van Heracles. “Ik kwam neer op mijn andere been maar voelde dat het niet goed zat in mijn linkerknie. Ik heb de wedstrijd wel uitgespeeld maar eigenlijk kon ik niets meer. Je hoopt altijd dat het meevalt, maar dit is natuurlijk wel een enorme domper. Bij een voorste kruisband weet je dat het revalidatietraject zes tot negen maanden vergt, bij mijn achterste kruisband is het nog even afwachten. Ik ga de komende dagen met de dokter in overleg en dan zien we wel verder. Het gaat in elk geval een tijd duren, maar ik ga er uiteraard alles aan doen om zo snel mogelijk weer fit te worden.”

Sponsoren

Reacties (11)

Reageer nu!