Peter Bosz en John Stegeman vinden beide dat Ajax de terechte winnaar was in het duel met Heracles Almelo.

Dit laten zij weten tegenover de TC Tubantia. John Stegeman vond Heracles vooral in de tweede helft onmachtig. “We begonnen goed, maar gaandeweg de wedstrijd werden we heel slordig in balbezit. Met af en toe kunst en vliegwerk haalden we met 0-0 de rust. Ik vind het wel vervelend dat Tim (Breukers, red.) die fout maakt bij de 0-1, want hij heeft het verder uitstekend ingevuld als invaller. Daarna waren we onmachtig en mochten we blij zijn dat het bij 2-0 bleef.”

Peter Bosz was het eens met John Stegeman: “Ik vond dat Heracles in het begin beter speelde dan Ajax.Ik zag al snel dat Gosens en Bruns geblesseerd raakten bij hun en ik denk dat in ons voordeel was. Daardoor moest Heracles gaan schuiven. Aan het eind van de eerste helft zag je de wedstrijd al kantelen en de tweede helft zette zich dat voort. Uiteindelijk vind ik onze zege terecht.”

Stegeman ziet het nog wel goed komen. “We hebben wat spelers verloren en andere kwaliteit ervoor teruggekregen. Dat kost tijd voordat het een geheel is, maar ik ben ervan overtuigd dat ons dat gaat lukken.” Besluit de Heracles trainer.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!