Heracles Almelo speelt woensdagavond in Maassluis de eerste ronde van het KNVB bekertoernooi tegen Excelsior Maassluis. Heracles moet het tegen de tweede divisionist doen zonder de geblesseerde Thomas Bruns en Robin Gosens.

Beide spelers kwamen geblesseerd uit het duel tegen Ajax. Gosens heeft een enkel blessure en Bruns heeft liesklachten. Heracles zal in Maassluis moeten waken voor onderschatting. Het belangrijkste is natuurlijk deze ronde zonder kleerscheuren door te komen. “We hebben respect voor iedere tegenstander maar er is natuurlijk maar één doel: doorkomen. Dat geldt voor elke betaald voetbalclub die tegen een team uit de lagere divisies speelt. We nemen elke wedstrijd uiterst serieus, we zijn ook niet in de omstandigheid om een tegenstander te onderschatten. Excelsior Maassluis is de algeheel amateurkampioen van Nederland, dan kun je goed voetballen. We zullen dus aan de bak moeten.” aldus Stegeman op de officiële website.

Het duel op Sportpark Dijkpolder begint woensdagavond om 20.00 uur. Supporters kunnen op eigen gelegenheid afreizen naar dit bekerduel.

Sponsoren

Reacties (50)

Reageer nu!