Heracles is ontsnapt aan uitschakeling in de KNVB Beker. De ploeg van trainer John Stegeman wist na verlenging uitschakeling te voorkomen tegen de amateurs van Excelsior Maassluis. Vincent Vermeij was de grote man aan de zijde van Heracles. Hij scoorde de eerste twee doelpunten.

In de tweede helft kwam Heracles op voorsprong. Vincent Vermeij was trefzeker en maakte hiermee zijn tweede treffer in dienst van Heracles. Anderhalve week geleden deed hij het al eerder tegen het Excelsior uit Rotterdam.

Maar op het moment dat je denkt dat de wedstrijd bijna voorbij is, krijg je alsnog de deksel op je neus. Daan Smith maakte de 1-1, waardoor er een verlenging uitgesleept werd. Eerder viel Wout Droste al geblesseerd uit. Wat hij precies heeft, is nog niet duidelijk.

In de eerste helft van de verlenging gebeurde er weinig. De tweede helft leverde wel sensatie op! Een actie van Brandley Kuwas werd opnieuw afgerond door Vincent Vermeij! In de allerlaatste minuut werd de wedstrijd op slot gegooid. Brandley Kuwas maakte de 1-3!

Deze goal betekende tevens de eindstand, waardoor Heracles door is naar de volgende ronde!

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (32)

Reageer nu!