Brandley Kuwas speelde de afgelopen drie wedstrijden sterk. Tegen Excelsior Rotterdam viel hij in en was mede verantwoordelijk voor de goal die viel (Vermeij kon zijn tegengehouden schot binnentikken), tegen de amateurs van Excelsior Maassluis was hij bij alle drie goals betrokken en de afgelopen wedstrijd tegen Groningen was hij ook op dreef.

Tot dusver speelden Navratil, Darri en in mindere mate Van Mieghem op de flanken. Hoewel het er aanvankelijk wel op leek dat Kuwas een zekerheidje in de basis zou zijn. In de voorbereiding en in de thuiswedstrijd tegen Arouca was hij veruit de gevaarlijkste aanvaller. Het leek mis te gaan bij de uitwedstrijd in Portugal, waar hij gewisseld werd en ook niet meer in het elftal verscheen.

Tegen Groningen mocht hij weer in de basis starten en dat deed hij dus goed.”Of dit mijn beste wedstrijd was voor Heracles?Dit waren mijn eerste 90 minuten, dus ja, dan was dit dus de beste. Tot dusverre moest ik het vooral met korte invalbeurten doen en dan is het lastig om je te tonen. Ik vind ook niet dat je kunt stellen dat ik me nog niet heb waargemaakt, want wat mag je verwachten van iemand die niet speelt?” Aldus de aanvaller tegenover de TC Tubantia.

De trainer heeft wel voor ogen waar hij de aanvaller wil neerzetten: de plek op de rechts buitenpositie. “We hebben hem natuurlijk niet voor niets gehaald. Daar zat wel een plan achter.”

Sponsoren

Reacties (51)

Reageer nu!