Aanstaande woensdagavond organiseert Heracles een supportersavond, die voor iedereen toegankelijk is.

Voorzitter Jan Smit, algemeen directeur Nico-Jan Hoogma en bestuursleden Hans Golbach (supporterszaken) en Hans Bredewoud (financiële zaken) zullen vragen uit het publiek beantwoorden. Deze vragen kun je mailen naar supporters@heracles.nl en de kans is groot dat deze vraag behandeld zal worden door de afgevaardigden.

Wil je dus bijvoorbeeld weten waarom gekozen is voor de komst voor Van Mieghem en niet voor Tarik Tissoudali? Of waar het binnengekomen transfergeld aan uitgegeven is? Dan is dit je kans om deze vragen rechtstreeks aan onze beleidsbepalers te vragen!

De avond wordt georganiseerd in het supporterscafé van Hart voor Heracles en begint om 19:00. De inloop is vanaf 18:30.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (46)

Reageer nu!