Trainer John Stegeman vindt dat zijn ploeg beter met de kansen om moet springen. Heracles heeft dit seizoen veel moeite met scoren en dat breekt ze nu een beetje op gezien de stand op de ranglijst.

“We moeten effectiever worden. We creëren de kansen wel, maar hij moet dan ook een keer tussen de palen. Daar moeten we hard aan werken.” Erkent de trainer tegenover de TC Tubantia. Hij vond dat Heracles meer kansen creëerden dan FC Twente, waarmee hij gelijk zijn collega trainer Hake weerspreekt, die vond dat Twente weinig weggegeven heeft. “We zijn na de rust hartstochtelijk op zoek gegaan naar een doelpunt.”

Stegeman gaf tevens veel complimenten aan Joey Pelupessy. “Zonder andere spelers tekort te doen, wil ik Joey Pelupessy graag complimenteren. Ik vind dat hij stappen maakt. Vandaag was hij heel belangrijk voor ons. Ik heb echt van hem genoten.”

Sponsoren

Reacties (2)

Reageer nu!