Heracles neemt afstand van de door het TC Tubantia gepubliceerde verslag over de “rellen” die uitgebroken zouden zijn tijdens de wedstrijd tegen FC Twente.

In een officieel statement laat Heracles weten  zich absoluut niet te vinden in de eenzijdige berichtgeving van de Enschedese krant en al helemaal niet te spreken zijn over het feit dat misbruik is gemaakt van het officiële Heracles logo waarbij Heracles en 1903 vervangen zijn door “Rellende fans zijn een crime voor Heracles”.

“Dit is een uiterst laakbaar handelen. Onfatsoenlijk en van weinig smaak getuigend. In onze ogen en de ogen van supporters en sponsoren een vorm van heiligschennis.” Zo wordt geciteerd van heracles.nl.

Daarnaast laat Heracles weten de vaste procedure voor dergelijke ongeregeldheden te volgen en dat Heracles tevens de club is waar de minste politie-inzet nodig is geweest tijdens de wedstrijden.

Heracles sluit af met een hommage aan de eigen supporters: “Supporters, wij hebben genoten van de vocale ondersteuning gedurende de gehele wedstrijd, de prachtige sfeeracties bij de aanvang, met name het fantastische spandoek dat jullie gemaakt hebben. Onze oprechte dank.”

Sponsoren

Reacties (65)

Reageer nu!