Aankomende zaterdag speelt Heracles tegen PSV en Wout Droste hoopt daar weer bij te kunnen zijn. De rechtsback raakte geblesseerd aan zijn enkel.

“We zaten nog in de voorbereiding, ik moest vrijwel opnieuw beginnen. Ik had er moeite mee om het niveau weer op te pakken. Ik wilde te vroeg terugkomen, de Europese wedstrijden spelen. De trainer beschermde me tegen mezelf, het was nog te vroeg. Soms ben je te gretig. Na mijn herstel dacht ik: nu kan ik gaan bouwen, het vorige seizoen evenaren en dan raak je weer geblesseerd, dat was een domper.” Aldus de rechtsback tegenover de TC Tubantia.

Hij wil er zaterdag ontzettend graag weer bij zijn, maar weet nog niet of die wedstrijd gehaald gaat worden. “Donderdag op de training zien we waar het naartoe gaat. Na de tweede blessure merk ik dat ik het niveau sneller oppak, het heeft ook minder lang geduurd. Ik heb ervan geleerd dat de focus op de basis moet liggen. Je moet niet meteen de lat hoog leggen, maar stapje voor stapje denken. Iets minder gretig zijn. Dat heb ik gedaan. Als je het mij vraagt, ben ik er klaar voor.”

 

Sponsoren

Reacties (24)

Reageer nu!