Heracles pakte gisteren voor het eerst deze eeuw een punt bij PSV en dat doet ook de trainer goed. Vooral de manier waarop er gevoetbald werd, deed de trainer deugd.

“Ik vind dat de ploeg geknokt heeft tot laatst, want we hebben het heel moeilijk gehad. PSV heeft veel kansen gemist. Maar het getuigt van mentaliteit hoe we hier een punt over de streep trekken. En een resultaat behalen is niet veel ploegen gegund in Philips Stadion.” Aldus de trainer tegenover de TC Tubantia.

Bram Castro was de absolute uitblinker aan de kant van Heracles. Hij verrichtte redding op redding. “Maar Bram heeft inmiddels, ook vorig seizoen, al veel punten voor ons gepakt. Het is een lijnkeeper met goede reflex.” Maar ook Joey Pelupessy oogst lof. “Joey is de stille kracht en de motor achter dit Heracles.” Besluit de trainer.

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!