Heerenveen uit is een wedstrijd die normaliter alle kanten op kan. Het komt geregeld voor dat Heracles daar met de volle buit van drie punten naar huis gaat.

Zondag mag Heracles weer afreizen naar het hoge noorden om daar het kunstje van vorig jaar te herhalen. Toen won Heracles met 0-1 door een doelpunt van Jaroslav Navratil. Sterker nog: Heracles won de laatste drie duels in Heerenveen en profileert zich daarmee als een ware “angstgegner” voor Heerenveen.

Na het knap gepakte punt in Eindhoven is het zaak om dit door te trekken naar de volgende wedstrijden. Met acht punten uit negen duels staan de Heraclieden er allesbehalve florissant voor. Een overwinning brengt meteen de nodige lucht en dat zou met het oog op een aantal cruciale thuiswedstrijden die eraan zitten te komen wel heel erg welkom zijn!

Heracles speelt waarschijnlijk met dezelfde opstelling als tegen PSV:

Bram Castro, Mike te Wierik, Tim Breukers, Robin Pröpper, Justin Hoogma, Joey Pelupessy, Thomas Bruns, Lerin Duarte, Samuel Armenteros, Brandley Kuwas, Jaroslav Navrátil

Sponsoren

Reacties (56)

Reageer nu!