HSV gaat proberen Nico-Jan Hoogma te strikken voor de functie van technisch directeur. De algemeen directeur van Heracles is al sinds 2007 actief voor Heracles in een soortgelijke functie.

Bild meldt dat HSV “binnenkort” contact gaat opnemen met Heracles om de overgang te bewerkstelligen. HSV zit Hoogma nog steeds in het hart en hij schijnt er nog regelmatig te komen. Bovendien is deze interesse niet nieuw. Een aantal jaren terug was hij in Hamburg ook al in beeld voor deze functie.

HSV zit sinds het vertrek van Peter Knäbel zonder technisch directeur en is dringend op zoek naar een vervanger. Andere namen die genoemd worden zijn voormalig Schalke 04-directeur Horst Heldt en Jens Todt, technisch directeur van Karlsruher SC uit de 2. Bundesliga.

Update 13:18

Hoogma weet niets van de vermeende interesse. Tegenover Voetbal International zegt hij het volgende: “Er is momenteel niets om voor open te staan. Ik heb altijd gezegd dat ik een fantastische periode bij die club heb gehad, maar alles wat ik nu weet, heb ik van Duitse journalisten. Uit de officiële kanalen heb ik nog niets gehoord.”

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!