Heracles speelt vanavond tegen UNA. De Almeloërs versloegen in de vorige ronde Excelsior Maassluis en komen nu dus weer een tegenstander uit de amateurs tegen.

UNA wist in de vorige wedstrijden van ODIN’59 en Sv Huizen te winnen. Het moest een extra wedstrijd winnen om in te stromen in de eerste ronde van de KNVB Beker. Momenteel staat de ploeg op een twaalfde plaats in de Tweede Divisie Zaterdag.

Heracles wist de vorige ronde ternauwernood te overleven. Excelsior Maassluis maakte vak voor tijd een 0-1 voorsprong van Heracles ongedaan. In de verlenging trok Heracles via Vermeij en Kuwas uiteindelijk aan het langste eind, waardoor John Stegeman en zijn mannen nog mogen dromen van een herhaling van 2012, waarin Heracles de bekerfinale haalde.

Heracles verloor afgelopen zaterdag met 3-1 bij Heerenveen, waardoor de winstteller dit seizoen op 2 blijft staan. Er werd gewonnen tegen Willem II (thuis) en uit dus bij Excelsior Maassluis (1-3). Een overwinning zou eigenlijk vanzelfsprekend moeten zijn tegen een amateurploeg, maar de realiteit is tegenwoordig dat bijna elke Eredivisieclub het lastig kan hebben tegen deze ploegen. GA Eagles is hier het perfecte voorbeeld van. Zij werden gisteren uitgeschakeld door de amateurs van De Jodan Boys, dat uitkomt in de hoofdklasse.

Seizoenkaarthouders hebben vanavond gratis toegang. Voor de rest geldt vanavond vrije verkoop.

De wedstrijd start om 20:00.

Sponsoren

Reacties (19)

Reageer nu!