John Stegeman was realistisch na het gelijke spel tegen Sparta. De trainer gaf toe dat Heracles het meest tevreden mocht zijn met een punt.

Hij vond dat het veldspel van Sparta er heel goed uitzag. Zo laat de trainer weten aan Fox Sports. Ook de gestopt penalty van Bram Castro was natuurlijk een hele fijne meevaller. “Het is tegenwoordig heel moeilijk om penalty’s te scoren in Nederland. We hebben geluk, al pakte Bram Castro de bal goed.”

Stegeman baalde zelf nog niet eens zo van het onterecht afgekeurde doelpunt van Thomas Bruns. “Kan ik dat veranderen? De scheidsrechter beslist dat het geen doelpunt is. Ik baalde er veel meer van dat Sparta vlak voor rust de 0-1 maakte.”

Tot slot vond de trainer Sparta een heel goede ploeg. “Sparta had een aantal wonderschone aanvallen. Wij waren slordig, Sparta voetbalde ons af en toe helemaal aan gort.”

 

Sponsoren

Reacties (3)

Reageer nu!