Heracles kan Nico-Jan Hoogma op korte termijn kwijtraken een HSV. De club uit Hamburg heeft al gesprekken gevoerd met de directeur van Heracles, dat hem mogelijk wil aanstellen voor de functie sportdirecteur.

Het balletje ligt nu weer bij HSV, dat meerdere kandidaten op het oog heeft. Hoogma lijkt tot dusverre wel de favoriet. “Ik heb goede gesprekken gevoerd, maar een grote club als HSV oriënteert zich breed. Er zijn ongetwijfeld meerdere kandidaten, dus ik wacht rustig af.” Aldus Hoogma tegenover Voetbal International. Onlangs werd Peter Knäbel de deur uit gezet. Zijn taken worden voorlopig waargenomen door voorzitter Beiersdorfer.

HSV staat momenteel op de laatste plaats van de Bundesliga. De club uit Hamburg heeft twee punten uit negen wedstrijden bij elkaar gesprokkeld en stevent als het zo doorgaat rechtstreeks op degradatie af.

Sponsoren

Reacties (21)

Reageer nu!