Heracles moet zondag aantreden tegen Vitesse. De Arnhemmers ontvangen de Almeloërs in het Gelredome en zijn erop gebrand om de plek naar de subtop in te zetten.

Heracles wil de weg naar de middenmoot inslaan en zal nu toch wel eens een keer de punten moeten gaan pakken. Met uitzondering van de wedstrijd tegen Excelsior spelen de Heraclieden niet eens zo heel slecht.Het gif dat vorig seizoen zo aanwezig was, lijkt wel een beetje te zijn weggevallen. Aanjagers Bel Hassani, Weghorst en Gladon zijn vervangen door Duarte, Armenteros en Vermeij. Het begint wel beter te lopen, maar je kunt echt zien dat het tijd nodig heeft. Alleen laatstgenoemde komt nog niet in het stuk voor. De recordaankoop van Heracles (circa €500.000 euro) moet het zo nu en dan doen met een inval beurt en kan hierdoor nog niet zeggen dat zijn overgang een succes was.

De laatste overwinning dit seizoen dateert alweer van bijna drie maanden geleden. Destijds werd Willem II opzij geschoven met 3-1. Wat daarna volgde waren heel veel gelijke spelen. Deze tikken niet bepaald aan op de ranglijst, waardoor de Heraclieden na elf wedstrijden op de vijftiende plaats staan. Het verschil met de nummer laatst is één punt. Het verschil met de nummer acht zijn vier punten, om maar even aan te geven dat er nog niks verloren is. Maar dat er een keer punten gepakt moeten worden is inmiddels wel duidelijk.

De kans is grot dat Wout Droste en Robin Gosens beide weer in de basis staan. Datzelfde geldt misschien ook voor Brahim Darri, de jongen met misschien nog wel het meeste talent van de selectie. De rappe buitenspeler was ontzettend belangrijk in de wedstrijd tegen Sparta en was er samen met Castro hoogstpersoonlijk voor verantwoordelijk dat er nog een punt gepakt werd tegen de Rotterdammers. Hij maakte een prachtige treffer en bereidde de 2-1 voor.

De wedstrijd begint zondag om 14:30 en staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie.

 

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!