Heracles Almelo heeft vanmiddag de eerste uitoverwinning van het seizoen geboekt. In het GelreDome werd met 1-2 gewonnen van Vitesse en dat betekende drie hele belangrijke punten om onderin weg te komen! Darri en Armenteros zorgden voor de doelpunten voor Heracles.

De eerste helft in het GelreDome was weinig vermakelijk. In het begin kreeg Heracles namens Bruns een kans en had Nathan namens Vitesse een kans om met een volley te scoren. Beide ploegen creeerden weinig kansen en het spel was slordig. Vlak voor rust kreeg de thuisploeg nog wel een kans via Van Wolfswinkel, maar hij schoot naast. De ruststand was daarom 0-0.

De tweede helft was een stuk beter om naar te kijken. Beide ploegen kregen kansen om direct in het begin de voorsprong te pakken. Eerst zag Castro een bal op de lat gekopt worden door Vitesse-verdediger Miazga en daarna kon Darri alleen op doelman Room af. De aanvaller schoot recht in de handen van de doelman. Na een klein uur spelen was dan wel raak in Arnhem. Vitesse kwam op voorsprong door een doelpunt van Van Wolfswinkel die Castro verschalkte met een schot. Lang kon de thuisploeg hier niet van genieten. Brahim Darri ging aan de haal met de bal en schoot de keihard in de kruising. Een schitterend doelpunt! Heracles ging door en wilde de drie punten in Arnhem. Dat ging ook gebeuren vandaag. Heracles kreeg een penalty een dik kwartier voor tijd toen Kuwas werd neergehaald door Kashia. Armenteros ging de penalty nemen en schoot resoluut raak: 1-2! Daarna kon Heracles de wedstrijd gecontroleerd uitspelen en kon het sinds twee-en-half maand eindelijk weer drie hele belangrijke punten bijschrijven!

Foto: Pro Shots

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!