Heracles gaat de winterstop gebruiken om het elftal te versterken. Dat zegt trainer John Stegeman tegenover Voetbal International.

Omdat Ramon Zomer per direct gestopt is en Mark-Jan Fledderus voor langere tijd uit de roulatie is moet het ook wel. “Onze insteek is om elke positie dubbel bezet te hebben, maar dat is nu in het geding.Een aantal wedstrijden hebben we bijvoorbeeld met een rechtsbenige speler op de linksbackpositie moeten spelen. Deze week gaan we met de scouting om de tafel om te kijken hoe we de selecte in de winter kunnen aanvullen.” Aldus de trainer.

Buiten het feit dat er spelers aangetrokken worden is het nog niet helemaal bekend wat er met spelers gebeurd waarvan het contract afloopt. Eén speler daarvan is Thomas Bruns. Het contract van de aanvoerder loopt in de zomer af en als Heracles nog geld wil verdienen aan de middenvelder, dan zal het hem in de winterstop moeten verkopen. Dit gebeurde ook bij onder andere Willie Overtoom en Samuel Armenteros. Beide spelers leverden nagenoeg geen geld meer op, vanwege de korte contractduur. Overtoom vertrok destijds  naar AZ. Armenteros naar Anderlecht.

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!