Everton Ramos da Silva maakte furore op de velden bij Heracles. Hij is nog altijd topscorer in de Eredivisie voor Heracles en maakte maar liefst 70 doelpunten in zijn zwart-witte carrière.

“Ik wil het liefst terug naar Nederland. Niet alleen ik, maar mijn hele familie houdt van Nederland door de zeven jaar die wij er hebben gewoond. Twee van mijn drie zoontjes zijn ook in Nederland geboren.Ik denk dat Heracles nu een goed team heeft, met goede spelers. Maar ik wil ook meehelpen. Ik heb wel een beetje ervaring opgedaan.” Zo zegt de Braziliaan tegenover VICE.

“Er is niks beter dan de club te helpen waar je van houdt. Ik weet dat Heracles spelers van buiten de EU veel moet betalen, maar daar kunnen we vast over praten.” Everton vertrok destijds naar Al Nassr en speelde vervolgens voor Shanghai Shenxin, Rio Claro en Guarani. “Ik ben fit, al een tijdje niet geblesseerd geweest en denk dat ik nog wel een paar jaar heb om te spelen.”

Lees het volledige interview hier.

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!