Het contract van John Stegeman loopt deze zomer af en vooralsnog is er geen actie ondernomen om deze te verlengen.

De succescoach zat vorig jaar voor het eerst een heel seizoen op de bank en schreef met zijn team meteen historie. Plaatsing voor Europees Voetbal in Almelo werd vorig seizoen werkelijkheid. Een seizoen daarvoor hield hij de club nadat het na zeven wedstrijden met nul punten onderaan stond ook nog in de Eredivisie.

Nico-Jan Hoogma geeft tegenover de TC Tubantia aan “dat er in komende periode daarover een beslissing wordt genomen”.

Het begin van dit seizoen was niet best. Lange tijd stonden de Heraclieden op de plek die dicht tegen nacompetitie voetbal aanzit. Na twee overwinningen op rij heeft Heracles weer lucht en kan er weer voorzichtig naar boven gekeken worden.

Het contract van Stegeman moet verlengd worden

Bekijk resultaten

Sponsoren

Reacties (20)

Reageer nu!