Heracles verloor afgelopen zondag op een manier die Heracles onwaardig was. Met 5-1 werd er verloren in Alkmaar en het was vooral de manier waarop er verloren werd dat pijn deed.

Komende vrijdag zal het anders moeten. Directe concurrent NEC komt langs en zij hebben net als Heracles vijftien punten. Met een overwinning wordt er dus gelijk een gat geslagen met de onderste regionen. Bovendien zit je dan relatief stevig in de middenmoot.

We willen vrijdag weer die onverzettelijkheid zien bij onze mannen, die vorig jaar zo vaak te zien was. Geen mannetjes laten lopen, niet de kopjes laten hangen en scherp voor die goal! Alleen dan kun je wedstrijden naar je hand zetten. De clubs in de Eredivisie doen dit seizoen niet veel voor elkaar onder en alles staat ontzettend dicht bij elkaar. Er komen een reeks wedstrijden aan die gewonnen moeten worden als Heracles nog een rol van betekenis wil spelen dit seizoen. En de wedstrijd tegen NEC is er daar één van.

Sponsoren

Reacties (22)

Reageer nu!