Heracles ontvangt morgen in het eigen Polman Stadion NEC uit Nijmegen. Een regelrechte kraker, aangezien beide ploegen evenveel punten hebben.

Heracles verloor de afgelopen wedstrijd kansloos van AZ en heeft morgen wat recht te zetten. Niet zozeer dat er verloren werd van AZ (Heracles won er nog nooit in de Eredivisie), maar de manier waarop het team van Stegeman met 5-1 de boot in ging was frustrerend. Futloos, niet agressief en inspiratieloos lieten de Heraclieden zich naar de slachtbank leiden. Dat moet morgen toch echt anders.

Het kan zijn dat Mike te Wierik weer in de basis begint, alhoewel Stegeman voorzichtig is. Tegenover de TC Tubantia zegt hij het volgende: “Hij is er vier weken uit geweest. Hij traint weer mee maar we volgen de procedure en doen alleen de logische dingen met hem. We moeten het rustig bekijken. Normaal gesproken volgen na zo’n periode eerst speelminuten in het tweede elftal. Maar er is een kans dat hij vrijdag in de wedstrijdselectie zit.” Morgen doen Peter van Ooijen, Dario Vujicevic en Mark-Jan Fledderus sowieso niet mee. Allen zijn zij geblesseerd.

Het lijkt er vooralsnog niet op dat er wisselingen in het team gaan plaatsvinden. “Er kunnen altijd redenen zijn om te wisselen. Maar ik raak niet in de war van een wedstrijd die we verliezen. We hebben met dezelfde spelers ook een reeks goeie wedstrijden gespeeld.” Aldus de trainer. Dit betekent opnieuw dat Wout Droste niet in de basis zal gaan starten.

In de rust wordt er afscheid genomen van Ramon Zomer, Iliass Bel Hassani en Wout Weghorst.

Sponsoren

Reacties (27)

Reageer nu!