Heracles heeft bekendgemaakt in welke shirts Heracles in het nieuwe seizoen zal gaan spelen. Bovenstaande shirts zijn als winnaar uit de bus gekomen in de ontwerp wedstrijd die Heracles enige tijd geleden had georganiseerd.

Opvallend is de combinatie van zwart/wit en blauw in de thuisshirts. Het blauwe element is hierbij toegevoegd aan de clubkleuren zwart en wit. Nog niet eerder week het thuisshirt zoveel af van het origineel, dis het zal even wennen worden. Gido Bloem heeft het ontwerp gemaakt en hij is blij dat hij gewonnen heeft.

“Ik heb aan deze ontwerpactie meegedaan omdat ik de opleiding doe tot grafisch designer. Ik ben al meer dan 10 jaar supporter en dit leek me een geschikte kans om een mooi ontwerp te maken. Ik had zowel ontwerpen gemaakt voor het thuis- als uitshirt, maar dat mijn thuisshirt heeft gewonnen, daar ben ik erg blij mee! Het thuisshirt geeft toch de identiteit van de club weer. Ik vond het belangrijk dat het shirt echt Heracles uitstraalt en dat er minimaal vijf zwarte banen op het shirt moesten. Het blauw van de stad Almelo komt steeds vaker terug en daarom heb ik het ook licht geaccentueerd in mijn ontwerp voor het thuisshirt.”

Het uitshirt is blauw met een deel van het logo erin verwerkt. Jan Sterk, de ontwerper van dit shirt licht toe: “Eén van de specifieke punten in mijn ontwerp was om een deel van het logo in het shirt terug te laten komen. Dat is mooi gelukt. Supergaaf dat de selectie straks in mijn ontworpen shirt speelt. Als voetbalfan en designer is dit een mooi compliment.”

In totaal is er 2669 keer gestemd.

Sponsoren

Reacties (7)

Reageer nu!