Heracles won gisteren na een matige wedstrijd van NEC met 2-0, maar wist dus wel sinds lange tijd de nul te houden in eigen stadion. “Ik ben opgelucht met de drie punten” Aldus John Stegeman tegenover de TC Tubantia.

“We hebben een behoorlijke dreun gehad. De vraag is hoe je dan opstaat. Het was niet geweldig, maar we hebben wel strijd geleverd. Ik ben blij om te zien dat we ons ook na zo’n dreun kunnen oprichten.” Zei Stegeman na afloop.

De wedstrijd had twee gezichten. In de eerste helft had Heracles het betere van het spel met de nodige kansen. In de tweede helft was het NEC dat het overwicht had. “In de tweede helft liepen we achter NEC aan. Ook al verdient NEC daarvoor krediet, de manier waarop dat ging mag niet. We liepen te ver naar achteren, gaven te weinig druk, waardoor je ze laat voetballen. Dat is een leerpunt.” Besluit de trainer.

Sponsoren

Reacties (0)

Reageer nu!