Zondag staat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht op het programma en bij deze wedstrijd denken we natuurlijk gelijk aan de historische overwinning van vorig seizoen, waarbij voor het eerst Europees Voetbal behaald werd.

Wat een feest was dat in het uitvak. En ook nu is de wedstrijd belangrijk, want Utrecht staat op de ranglijst nog maar drie punten voor. Een klassieke zes-punten wedstrijd, waarbij winst ervoor zorgt dat Heracles ondanks het magere voetbal dit seizoen volop meedoet! Kun je nagaan als het eenmaal wel begint te draaien!

Het team kan de steun van de supporters goed gebruiken. Een vol uitvak kan net dat beetje extra geven, dat het team nodig heeft. Samen staan we sterker!

Voor maar  8 euro heb je al een wedstrijdkaartje voor de autocombi. Als je met de bus wil, kost het je maar 15 euro. Klik hier om tickets voor de buscombi te bestellen. Kaartjes voor de auto combi koop je bij de fanshop. De kaartverkoopsluit op vrijdag 9 december om 12:00.

 

Sponsoren

Reacties (36)

Reageer nu!