Heracles Almelo speelt zondagmiddag een uitwedstrijd in Stadion Galgenwaard tegen FC Utrecht. Een locatie waar de Heraclieden goede herinneringen aan over houden. Vorig seizoen werd daar de play-offs gewonnen om Europees voetbal. Het is nu de wedstrijd tussen de nummer 7 en nummer 9 op de ranglijst.

Heracles sprokkelt de laatste tijd de punten binnen. De afgelopen twee thuiswedstrijden werden beide gewonnen met tussendoor een zeperd in Alkmaar. De 9e plaats is het resultaat. Het zal zondag een lastige wedstrijd worden is de verwachting ondanks dat het verschil op de ranglijst tussen beide ploegen momenteel slechts drie punten is. Mike te Wierik keert terug in het hart van de defensie. Dit gaat ten koste van Robin Propper. Trainer John Stegeman kan in Utrecht niet beschikken over de geblesseerden Peter van Ooijen, Gor Agbaljan, Mark-Jan Fledderus en Dario Vujicevic. De oefenmeester verwacht dat het een ‘gevecht’ zal worden.

Tegenstander FC Utrecht staat zoals gezegd op de 7e plaats. De ploeg van trainer Erik ten Hag is moeilijk te verslaan. FC Utrecht is al twee maanden ongeslagen en won afgelopen weekend in Den Haag met 0-2 van ADO. Met de gevaarlijke voorhoede (Haller, Zivkovic en Barazite) scoort Utrecht elke wedstrijd wel. Heracles zal zich dus moeten wapenen tegen een sterk FC Utrecht in eigen stadion.

De wedstrijd begint zondagmiddag om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Bas Nijhuis.

Foto: Orange Pictures

Sponsoren

Reacties (16)

Reageer nu!