Mike te Wierik mocht eindelijk weer eens in de basis beginnen. De net van een blessure teruggekomen verdediger maakte een ongelukkige indruk.

“We hebben de eerste helft alleen maar achter de bal aangelopen. We wilde met drie verdedigers, vijf middenvelders en twee aanvallers spelen, maar het leek nergens naar.” Aldus de reserve aanvoerder tegenover Hans Kraay junior. Veel ongelukkiger kon mijn eigen rentree niet eigenlijk. De eigen goal ging via mijn rug het doel in en bij de penalty zette ik een beetje ongelukkig mijn lichaam erin.”

Op de vraag van Kraay of het sinds AZ wel heel erg angstig en defensief is geworden spreekt Te Wierik tegen. “Omdat zij met twee spitsen speelden wilden we wat anders doen. Vorig jaar deden we dat met een 3-3 opstelling en nu op deze manier, maar ik kan wel stellen dat dit compleet mislukt is.”

Sponsoren

Reacties (8)

Reageer nu!